Home

Op zoek naar een dagvoorzitter die zorgt voor een soepel verloop van jouw event? Of die in interviews de diepte op zoekt en het gesprek met het publiek faciliteert? In die rollen voel ik mij als een vis in het water.

Door mijn achtergrond in de journalistiek ben ik gewend om snel tussen onderwerpen te schakelen, heb ik een kritisch oog en ga ik zorgvuldig te werk. Ik ben breed georiƫnteerd en kan met ieder onderwerp uit de voeten. Daarnaast heb ik jarenlang als community manager gewerkt, waardoor ik makkelijk contact leg met anderen. Voor mij is het belangrijk om op het podium echt de verbinding te maken, zowel met mijn gasten als met het publiek.

Mijn passie voor theater neem ik mee het podium op. Mijn stijl van presenteren is persoonlijk, uitnodigend, dynamisch en vol plezier. Je kunt mij inhuren voor events, maar ook voor studiouitzendingen en het inspreken van podcasts.

Ik ben inzetbaar voor verschillende soorten onderwerpen, maar heb als dagvoorzitter & gespreksleider tot nu toe de meeste ervaring in:

Artificial Intelligence

Als community manager van het Centre of Expertise Applied AI van de Hogeschool van Amsterdam ben ik op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in AI en digitalisering, en ben ik in staat die te duiden voor een breder publiek.

Communities

Hoe bouw je communities op en houd je die bloeiend en actief? In de metropoolregio Amsterdam zijn er diverse samenwerkingsverbanden waar ik actief aan deel neem (zoals Amsterdam Smart City en Amsterdam AI).

Onderwijs

De onderwijswereld is mij niet vreemd. Ik ben bekend met de organisatie en terminologie, van de basisschool tot aan de universiteit. Zo heb ik presentatieklussen gedaan voor de HvA, het Grafisch Lyceum Rotterdam en SURF.

Opdrachtgevers