Over mij

Als kind genoot ik al ontzettend van het podium. Ik kon me verliezen in toneelstukjes, deed dansjes voor de klas en op het Nederlands Kinder Theater (NKT) in Purmerend werd mijn liefde voor musicals aangewakkerd. Toch duurde het even voor ik het podium in mijn volwassen leven terugvond. Maar stil stond ik niet…

Foto: Monique Kooijmans

 

Als journalist bij persbureau ANP leerde ik verslag doen van gebeurtenissen, interviewen en ontwikkelde ik een kritische blik. Bij de Hogeschool van Amsterdam (HvA) deed ik als community manager vaardigheden op als netwerken, events organiseren en (strategische) communicatie opzetten en uitvoeren.  Ervaringen die als dagvoorzitter en gespreksleider goed van pas komen.

Benieuwd welk pad ik precies heb afgelegd? Bekijk mijn LinkedIn.

Bij de HvA ging ik steeds vaker eigen en andere evenementen presenteren, maar het was tijdens het Talent Ontwikkelings Programma van de Baak waar ik het ‘podiumbeest’ in mij volledig terugvond. Met een besef dat ik deze passie en ‘oude liefde’ serieus moest nemen. Mijn hart achterna en doen wat ik het leukste vind, en dat integreren in mijn werkende leven: van waarde zijn als dagvoorzitter en gespreksleider.